keskiviikko 21. elokuuta 2013

Avaruuskynnet

Inspiroituneena Emmin lakkatuliaisista, halusin lakata vähän sellaiset avaruusväriset kynnet. En kuitenkaan vielä uskaltanut kokeilla galaksikynsiä, joita on vilahdellut siellä sun täällä blogeissa. Ei sillä että minulla edes olisi tällä hetkellä yhtään ylimääräistä aikaa kynsitaiteiluun :/ Koulukiireet puskevat päälle niin, että hyvä kun ehtii nukkua!


Päädyin siis tekemään violetin liukuvärin ja lisäämään tähtistrasseja nimettömiin. Näistä tuli ihan hauskat, kovasti koitan työntää pois mielleyhtymää sellaisista hapettuneista verikökkäreistä, jotka noista kärjistä tulevat mieleen.
Sitten voisinkin paasata Seche Viten ihanuudesta! Ikinä en enää käytä mitään muuta pikakuivattajaa. Se oikeasti kuivattaa kynnet nopeasti, eikä tarvitse seuraavaa paria tuntia varoa. Sechestä kynnelle jää upea kiiltävä pinta, joka myös kovettaa kynnen sellaiseksi vahvemman tuntuiseksi.  Eikä se levitä tai kuplita lakkauksia niin kuin aikaisemmin käyttämäni Trindin ja Mavalan pikakuivattajat.  Wuhuu!



En ole ikinä aikaisemmin päässyt testailemaan Essencen lakkoja, mutta jo ensimmäisen kynnen jälkeen en voi muuta kuin ylistää sudin muotoa. Se on juuri sopivan kaareva ja jämäkkä. Sillä sai lakkailtua tosi tarkasti ja tehokkaasti, eikä tarvinnut pahemmin pyyhkiä ylimenneitä. Lakkasin pohjalle siis Essencen Oh my glitter!:iä ja tein liukuvärin päälle Kikon 255:llä ja Color Cosmeticin sävyllä 43. Alla vielä kuva lakoista.


2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet :) minäkin tykkään kyllä essencen lakoista :) ja seche on kyllä ehottomasti Inm'n ohella parasta pikakuivattajaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) tässä tuli nyt monta valaistumista kerralla:D

      Poista