sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Stay pretty, go glitter!

Itse itselleni joululahjaksi ostamani Lumenen lakat pääsivät nyt testailuun. Lakkojen nimet ovat jotenkin tosi symppikset, joten pääsivät ihan otsikkoon asti:) Edellinen lakka oli jostain syystä värjännyt kaikki vasemman käden kynteni sinertäviksi (mistälie johtuu että vain vasemman??) joten vaaleanpunaista lakkaa joutui laittamaan kolme paksua kerrosta, jottei sininen kuultanut läpi. Hopeanvärinen Mavala käyttäytyi jotenkin ihan kummallisesti tuon Lumenen päällä, joten taas tuli hieman sotkuista jälkeä...


En ole ikinä laittanut tän paljon noita timantteja kynnelle, mutta tänään halusin tehdä prinsessakynnet! Tuskanhiki kyllä nousi otsalle jossain vaiheessa, ja lopussa oli olu kuin olisi juossut maratonin ja päässyt kolmen ensimmäisen joukossa maaliin. Eli suomeksi siis onnistunut fiilis. Mutta, koska kyseessä on minä, mikään ei tietenkään voi mennä täydellisesti... Onnituin tuhruamaan oikean keskisormen lakat totaalisesti ja melkein itku tuli kun turhaannuin niin paljon! Samoin oikeaan etusormeen tuli pieni lommo, mutta siitä olisin päässyt yli. Ehkä mä viekä joku päivä teen täysin onnistuneet kynnet:)


Tavallaan olen tosi tyytyväinen, koska näistä tuli ihanan tyttömäiset ja söpöt. Mutta myös hieman pettynyt noiden onnettomuuksien takia, ja siihen että mun luottokaveri Mavala ei ollutkaan luottokaveri. Se teki jotain ihan ihmeellistä tossa, näytti joltain säilykemehulta, joka olis puoliksi jäässä. Mutta tiedämpähän jatkossa olla käyttämättä Lumenea ja Mavalaa yhdessä. Alla vielä käytetyt lakat, eli Lumenen Stay Pretty ja Go Glitter ja Mavalan Silver. Timantit on Tallinasta ostettuja, sellaisesta Konadin kojusta.






4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!:))
    Tosi kivaa että sinullakin on blogi :D varmaan tunnistit että mie oon A-E? :D pakko alkaa kyllä seuraamaan sun blogia!!

    VastaaPoista
  2. Juu ihana siskosi linkkasi mulle sun blogin jossain vaiheessa:) sori tälläin hieman jälkijunassa vastaaminen! Ja kiitos:)!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet kultaseni <3 ja mahtava blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No annikaa voit kiittää tästä ulkoasusta:) minust on kauheen ihanaa et siäki oot noin innoissas:D! <3

      Poista