lauantai 18. tammikuuta 2014

Goottikynnet & Kiko-swatcheja

Nämä kynnet ovat jostakin viikon takaa,  en vain ole kerennyt postailemaan. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Pidin näistä lakkauksista paljon, vaikkeivät nämä oikeastaan yhtään olleet minun tyyliseni. Poikaystäväni mielestä nämä olivat vähän gootit, mutta itse tunsin itseni kunnon viettelijätteriksi tällaisessa kynsissä :D Kuvanlaatu ja kynsinauhat ovat molemmat ihan kamalia, mutta kyllä tästä nyt ehkä idea välittyy.


Kynsinauhani ovat kärsineet viimeaikaisista paukkupakkasista, ja varsinkin oikeasta kädestä lähtevät repeytymään ikävästi. Lakkaukset näyttävät heti rumemmilta jos kynsinauhat repsottavat. Ja kun kynsinauhat on huonossa kunnossa, ei yhtään tee mieli läträtä asetonia niille lakkauksia siistittäessä. Oikea oravanpyörä tuhruisten kynsien aikaansaamiseksi.


Yhden kerroksen lakat, kuten China Glazen Liquid Leather, ovat niin kivoja! Mua ärsyttää suunnattomasti, jos yhtä lakkaa pitää laittaa enemmän kuin kaksi kerrosta. Minusta peittävyys on lakan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, ja siksi minun logiikkaani ei mahdu, miksi jotkin yli kympin lakat (esim. Essie, Zoya) vaativat joskus neljäkin kerrosta näyttääkseen hyvältä. 

China Glaze Liquid Leather ja Golden Rose Jolly Jewels 102
 Sitten vielä tilaamiini Kikoihin! Kiko on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni, koska sen hinta-laatusuhde on huimaava. Nämä maksoivat 3,90 kpl (+jumalattomat postikulut) ja kaikki ikinä kokeilemani Kikot peittävät vähintään kahdella kerroksella, levittyvät helposti ja kuivuvat nopeasti. Koostumus näissä on useimmiten paljon paksumpi kuin monissa muissa lakoissa, mutta minua se ei ainakaan häiritse, ainakin peittää helposti. Mutta ehdoton huippu on sävyskaala! Kikon värit ovat vaan niin herkkuja! 

216, 330, 258, 313,282, 288, 360


Lakat ovat samassa järjestyksessä molemmissa kuvissa. Huomatkaa myös kauniin röpöläinen swatch-tikku etualalla... Kaikilla tikuilla on 1-2 kerrosta lakasta riippuen. Minulla on entuudestaan räikeitä ja kirkkaita Kikoja; vihreää, keltaista, oranssia ja sinistä, mutta ei yhdenainutta punaista tai pinkkiä. Päätin korjata tilanteen tilaamalla nämä seitsemän ihanaa karkkiväriä. olen aikaisemmin ollut aika huono käyttämään tällaisia sävyjä, mutta nämä varmasti opettavat minut :)

3 kommenttia:

  1. Oi miten herkkuja nuo Kikot! <3

    VastaaPoista
  2. Ja nuo kynnet ovat muuten aivan sellaiset missä itse viihtyisin helpostikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) ja kyllä miäkin noissa viihdyin useamman päivän, mut oli vähän epäminä- olo :D

      Poista