maanantai 9. joulukuuta 2013

DS Extravagance

Minun on surukseni ilmoitettava, että Seche Viteni viimeisemmätkin pisarat loppuivat eilen, eikä uutta putelia kuulu ennen joulua. Kai tässä nyt sitten pitää käyttää tekstuurilakkoja seuraavat kaksi viikkoa, koska kamalasti ei houkuta äitiltä Mavalan pikakuivattajan lainaaminen. Ja jos ei sentään pelkkiä tekstuurilakkoja, niin sitten edes näitä yhden kerroksen ihmeitä. Niinkuin vaikka tämä OPI:n DS Extravagance.


En ole mikään suurin lilojen lakkojen ystävä, mutta tämä on varsin karismaattinen tapaus! Voin vain kuvitella kuinka upealta tämä näyttää kesällä auringonvalossa. Tämän kanssa ei ollut minkäänlaisia ongelmia, peitti yhdellä kerroksella täydellisesti ja levittyi juuri niinkuin pitikin. Ainut miinus OPI:n DS-lakoissa taitaa olla hinta, mutta kukkaro selviää pahimmitta kolhuilta jos hankkii näitä nettikaupoista tai ulkomailta. Omani olen saanut Tallinnasta, missä kynsilakat ovat huomattavasti halvempia kuin täällä Suomessa. 


OPI:n päälle aksenttikynsiin lakkasin A-Englandin Bridal Veilillä vähänkuin vinon ranskalaisen. Ja on se kumma juttu, että vaikka kaapissa olisi se pyöreät 200 lakkaa, niin silti päätyy käyttämään jotakin yhtä hyväksi todettua lakkauksesta toiseen. Bridal Veil kun sopii melkein joka paikkaan. Kokeilin ensimmäistä kertaa noita hex-glittereitä, ja voin sanoa, etteivät ne pysy kynsillä ilman Secheä :D Oikean käden nimettömään sitä ei enää nimittäin riittänyt. Mutta aika hauskoja noin muuten.

A-England Bridal Veil ja OPI DS Extravagance


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti