tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesä!

Anteeksi taas blogihiljaisuus, mutta tässä on nyt kärsitty läpi keuhkoputkentulehduksen ja viimeisen koeviikon. Kynnet ovat taas vähän jääneet kakkoseksi, mutta olisi tässä muutama kuva. Onneksi nyt alkoi kesä!! Ei ainuttakaan koetta tehtävänä! Ahh vapaus.


Polka.com ei kyllä päässyt ihan oikeuksiinsa tässä lakkauksessa, mutta ainakin löytyi pirteä väriyhdistelmä. Minulla ei oikein ole kauheasti sanottavaa näistä kynsistä, tein vain nopeasti jotain varmaa.


Käytin näissä kynsissä Color Clubin Berry and Bright, Golden Rose Matte Velvet 10, jonka päälle lakkasin Kone Helsingin U25 ja kaikkiin kärkiin OPIn Polka.com.


Sitten saanen esitellä uuden lempilakkani! Nimittäin OPIn Germanicure by OPI. Aivan uskomattoman ihana tummanpunainen, hieman ruskeaan taittava lakka! Tämä olisi ehdottomasti sitä autiosaarikamaa. Anteeksi huono kuva tästä ihanuudesta, kuva on otettu vasta pari päivää lakkaamisen jälkeen. Pikakuivattajakin päätti kuplia, mutta edes se ei pilaa tätä nautintoa. Auringonvalossa tämä lakka on todellinen helmi!








2 kommenttia: